Nyt on käynnissä huikea kampanja! Osta 2 Magnex-magnesiumtuotetta (100-180 tabl.), säästä kuitti ja saat valita itsellesi Luhdan pyyhkeen tai lasijuomapullon. Magnex-tuotteet löydät  apteekeista, luontaistuotekaupoista, päivittäistavarakaupoista ja useista verkkokaupoista

Lataa täällä kuittisi >>

Arvomme kampanjan päätyttyä kaikkien sivustolle rekisteröityneiden ja kuitin ladanneiden kesken Polar Vantage M -sporttikellon (arvo 300 e). Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteiden ostamista tai kuitin lataamista.

Kampanjan aikana kahden Magnex-tuotteen ostaja saa valita itselleen upean tuotepalkinnon. Valittavana on Luhta-kylpypyyhe (140 x 70 cm) tai lasijuomapullo (0,47 l).

Magnex-tuoteperhe

Magnex-tuotteet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja myös vaativiin tarpeisiin. Tutustu monipuoliseen tuoteperheeseen ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva tuote.

Lue lisää

Magnex Sitraatti + B6

Monet kokevat, että sitraattimuotoinen magnesium imeytyy erityisen hyvin. Magnex Sitraatti -tuotteet sopivat etenkin aktiiviliikkujille, urheilijoille sekä ikääntyneille. Kokeile Magnex Sitraatti -tuotteita myös jos kärsit lihasvaivoista.

Lue lisää

Magnex 375 mg + B6

Magnesiumia ja B6-vitamiinia sisältävä valmiste on hyvä valinta kiireisiin ja stressaaviin elämäntilanteisiin sekä iäkkäille tukemaan lihasten, sydämen ja hermoston toimintaa. B6-vitamiini tehostaa magnesiumin vaikutuksia.

Lue lisää

Jälleenmyyjät

Magnex-tuotteita on saatavana apteekeista, luontaistuotekaupoista sekä tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. Jos et löydä etsimääsi, kysy myymälähenkilökunnalta!

Lue lisää