Magnex – Liikkuville lihaksille, sydämelle ja hermostolle

Monet tekijät, kuten stressi, liikunta ja yksipuolinen ruokavalio, lisäävät elimistön magnesiumin tarvetta. Myös raskaus, ikääntyminen, toipilaisuus, diabetes sekä tiettyjen lääkkeiden käyttö kuluttavat kehon magnesiumvarastoja. Riittämätön saanti saattaakin olla yleisempää kuin on arvioitu.

Magnex-tuoteperheessä on kuusi erilaista magnesiumtuotetta tarpeesi mukaan. Magnesiumlisästä hyötyvät erityisesti kiireisessä ja stressaavassa elämäntilanteessa olevat aikuiset, iäkkäät, aktiiviliikkujat sekä lihasvaivoista kärsivät. Varmista magnesiumin saantisi – valitse kotimainen Magnex.

Magnex-tuoteperhe

Magnex-tuotteet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja myös vaativiin tarpeisiin. Tutustu monipuoliseen tuoteperheeseen ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva tuote.

Lue lisää

Magnex Sitraatti + B6

Monet kokevat, että sitraattimuotoinen magnesium imeytyy erityisen hyvin. Magnex Sitraatti -tuotteet sopivat etenkin aktiiviliikkujille, urheilijoille sekä ikääntyneille. Kokeile Magnex Sitraatti -tuotteita myös jos kärsit lihasvaivoista.

Lue lisää

Magnex 375 mg + B6

Magnesiumia ja B6-vitamiinia sisältävä valmiste on hyvä valinta kiireisiin ja stressaaviin elämäntilanteisiin sekä iäkkäille tukemaan lihasten, sydämen ja hermoston toimintaa. B6-vitamiini tehostaa magnesiumin vaikutuksia.

Lue lisää

Jälleenmyyjät

Magnex-tuotteita on saatavana apteekeista, luontaistuotekaupoista sekä tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. Jos et löydä etsimääsi, kysy myymälähenkilökunnalta!

Lue lisää